YAYLA AGRO FOOD INDUSTRY AND TRANSPORTATION INC.

CALITATE

Depune toate eforturile pentru a obține servicii de calitate și bune în acest sector de la înființare. A îmbunătățit standardele de calitate atât ale companiei, cât și ale sectorului astfel a ajuns la poziția binemeritată.

SATISFACTIE

Servește cu o gamă de produse cu valoare adăugată prin facilități care mențin satisfacția și nevoile clienților înaintea lor și lanțul de aprovizionare care adaugă valoare consumatorilor finali și partenerilor de afaceri.

PRECAUTIE

Realizează o producție durabilă și de înaltă calitate. Plantele Yayla Agro nu produc deșeuri nocive pentru mediu iar procesul de producție Yayla Agro ia măsurile de precauție necesare pentru protejarea viitorului și naturii noastre.

MAI MULTE DESPRE PARTENERUL YAYLA

Yayla Agro a stabilit o rețea de 65 de dealeri pe piața internă, prezentând în același timp produse clienților la peste 60.000 de puncte de vânzare cu amănuntul, inclusiv 81 de magazine naționale. Compania își continuă activitățile pe piața internațională cu un departament special stabilit pentru astfel de piețe.

Yayla Agro, o companie care caută o funcționare de calitate în fiecare produs și canal, a fost îndreptățită să dețină toate documentele și certificatele care ar trebui să fie deținute de companiile din sector, cum ar fi Food Codex și documentele TSE. În afară de aceste documente, compania, sensibilă la sector, a obținut documente precum ISO 9000, ISO 22000, BRC, IFS, certificat Halal Food. Yayla Agro a dovedit cu astfel de certificate că procesul nostru de producție îndeplinește standardele de producție a alimentelor din Uniunea Europeană.

Yayla Agro își continuă activitatea cu o dorință din ce în ce mai mare de a fi un brand la nivel mondial și o sursă de mândrie pentru țara lor.

Back to list